Agenda

Psychologenpraktijk Oost Groningen & WaarZijn organiseren samen  aan de hoofdweg 20 in 't Waar allerlei activiteiten op het gebied van mindfulness en compassie.

Hieronder staan de data van de OEFENAVONDEN in 2019. Noteer ze op je kalender of in je agenda. Ook kun je ze vinden op de websites van de praktijk (eerstelijnspraktijk.nl) of op waarzijn.nl. De woensdagavonden zijn van half 8 tot half 10  's avonds en de kosten zijn 5 euro.
NIEUW: Het is fijn als je je van te voren aan wilt melden (telefoon of mail) zodat we weten wat we kunnen verwachten. Je bent altijd welkom. Graag wel om half 8 aanwezig zijn.
Data:20 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei, 19 juni, 10 juli, zomervakantie, 11 september, 9 oktober, 13 november en 18 december.
We besteden aandacht aan mindfulness en compassie. Als je wensen hebt kunt je dat aangeven. Het is inspirerend om met elkaar te oefenen en te delen! Wellicht tot ziens!

MINDFULNESSTRAINING: 
Er is op de donderdag een nieuwe training gestart; die zit ondertussen vol. De volgende training zal op de maandag plaatsvinden en begin mei starten. Na de zomer starten er weer trainingen op donderdag en later op maandag.

COMPASSIETRAINING:
Dinsdag, 3 september, start er weer een compassietraining. Heb je belangstelling dan kun je contact opnemen voor nadere informatie.

BIJZONDERE ZATERDAGEN:
Heb je weer eens zin in een hele dag te oefenen dan kun je deelnemen aan een van de bijzondere zaterdagen.
Data: 13 april, 1 juni, 21 september en 9 november.
We bieden naast oefeningen een lunch aan. Kosten 50 euro.
Laat je verrassen en geef je bijtijds op!

Met hartelijke groeten,

Connie en Jan

Voor nadere informatie of opgave kun je bellen (0598 85 20 30), mailen (conniebos@epraktijk.nl / info@waarzijn.nl) of schrijf je in middels het aanmeldformulier.